Потенциални клиенти

Услугата включва

Въпреки напредъка в технологично отношение все още човешкият ресурс продължава да бъде незаменим фактор на бизнес растежа, но наемане на подходящите хора е все по-трудно. Днес все повече предприятия възлагат част от своята дейност на обучени и квалифицирани външни специалисти.

Услугата на МWTH е точно това – възлагане на част от търговския процес на нашия екип. Така помагаме на нашите клиенти да увеличат своята търговска сила, без да се налага да увеличават своя екип, да понижат риска от неефективно сътрудничество, да намалят разходите и да увеличат своята печалба.

В резултат, компаниите, с които работим успяват да развият бизнеса си, да създават нови контакти, да продават и купуват ефективно. Клиентите използват опита ни – на различни пазари, в проучванията, търговията на едро, договарянето, управлението на поръчки и развитие на партньорски отношения – за изграждане на допълнителен канал за редовни продажби/покупки.

Проучване на пазари и сегменти

сканираме непрекъснато настоящи или нови пазари и следим за актуални тенденции и възможности в търсенето и предлагането. Тази информация осигурява на нашите клиенти знание за това кой продукт къде се продава най-добре.

Идентифициране и оценка на партньори

събираме и анализираме информация за потенциални клиенти или доставчици, тяхната надеждност и репутация. Изучаваме подходящи за бизнес компании, текущата им дейност и бъдещи планове и полагаме усилия, за да изградим с тях доверие и разбирателство.

Преговори и търговско развитие

договаряме изгодни условия, осигуряваме реда и организираме доставките на стоките. Нашите опит и компетентност дават на клиентите ни спокойствие за качественото изпълнение на договореностите и развитието на дългосрочни взаимоотношения.

Редовни продажби/покупки

ангажираме се дългосрочно с разширяването на настоящи или нови пазари, така че нашите клиенти получават много повече от еднократни сделки. Отличните ни взаимоотношения с голям брой доставици и купувачи, позволява на клиентите ни да разчитат при необходимост да им осигурим подходяща алтернатива бързо.

Следпродажбено обслужване

градим доверие и репутация за своите клиенти, особено по отношение на качеството, закупуването и доставката. Грижим се да бъде осигурено високо качество на следпродажбеното обслужване, както и предпазни мерки, така че да се избегнат претенции.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.