Услуги

"Ние сме много доволни и благодарни с нашето сътрудничество до сега. Оценявам го на 5 от 5."

Йоханес Кьоницер, Dr. Olaf Nitzsche Weinhandel

НАУЧЕТЕ ЗА

УСЛУГИ
ЗА РАЗШИРЯВАНЕ
НА ПАЗАРА

M W T H помага на утвърдените компании да постигат целите си свързани с разширяването на бизнеса с чужбина. Ако търсите доказано ефективни методи, които осигуряват реални клиенти или партньори за Вашия бизнес, намаляват разходите Ви, риска и времето за установяване на сътрудничество и подобряват като цяло ефективността на търговския процес, ще се радваме да работим с Вас.

Научете повече за това, което правим

Търговско управление

Пълен набор от специализирани услуги за разширяване на бизнеса с чужбина: проучване и анализ на пазари и клиенти, маркетинг и продажби, доставки, логистика и развитие на отношенията.

Търговско представителство

Пакет от професионални услуги с цел осигуряване на нови клиенти или продукти в чужбина, намаляване на риска, времето и разходите за сделки и увеличаване на ефективността.

Пазарно присъствие

Набор от ефективни дейности за създаване на образ, съдържание и представяне, които привличат вниманието и интереса, влияят върху поведението при закупуване и увеличават продажбите.

Потенциални клиенти

Генериране на квалифицирани B2B клиенти – утвърдени компании, които са готови за бизнес с вас, чрез интернет, телефон и имейл.

Целеви компании

Създаване на база данни с контакти на купувачи или доставчици, които съответстват на вашия целеви профил и имат потенциал да работят с вас.

Пазарно проучване

Проучвания, които ви помагат да разберете нуждите на новите пазари,  да вземете по-бързо решение за вашите продукти и да постигнете ценни бизнес резултати.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.