Партньори

Wijnkopers Alex Storms Mertens

е семеен бизнес от 1895 г. с клонове в Heythuysen и Nederweert. Компанията внася директно висококачествени, естествени и чисти вина, главно от амбициозни лозари от различни лозаро-винарски региони по света и го доставя на частни лица, ресторанти и хотели.

ИЗАМЕТ 05

е най-големият производител на асансьори и ескалатори в България, с повече от 25 години опит. Компанията произвежда и предлага пълна гама асансьори – пътнически, товарни, панорамни, автомобили, кухни, болнични, достъпни, ескалатори, пътнически и паркинг системи с гарантирано качество и надеждност.

Dr. Olaf Nitzsche Weinhandel

предлага голям избор от фини био вина от най-важните европейски лозаро-винарски страни Австрия, Франция, Италия, Испания и Португалия, с регионален акцент върху биологичните вина от Германия.

ГЕНЕЗИС ЛАБОРАТОРИИ

е съвременна биотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на концентрирани лиофилизирани стартерни култури за хранителната промишленост от добре проучени щамове, изолирани от природни източници в България.  Сертифицирана е за износ в САЩ, Канада, Русия, Япония, ЕО и др. страни.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.