Основни въпроси

?

Имате въпроси?

Вижте нашите ЧЗВ

Ние, в MWTH, предоставяме услуги, които ви помагат да разширявате бизнеса си на съществуващи или нови пазари.

„MWTH е компания за търговски аутсорсинг, създадена през 2012 г. от мен, като своеобразно продължение на търговските дейности на моите дядовци по бащина и по майчина линия. Желанието да бъда като тях, ме провокира да създам собствена компания, която да е своеобразно продължение на тази семейна традиция.

Работех в маркетинга и продажбите за големи и по-малки организации още по време на следването си, и така имах възможност да прилагам наученото на практика. Това ми помогна да разбера кое наистина работи. Да намирам решение за различни ситуации стана мое призвание, а желанието ми да постигам резултати, които лесно могат да бъдат видяни, се превърна в най-ценното ми качество.

През годините забелязах, че за да продължат да се разширяват по-малките компании имат нужда да преодолеят предизвикателствата на растежа, свързани със съпътстващите рискове, разходи, време и ресурси. Търсейки решение за това аз изследвах най-ефективните методи, които гарантирано водят до положителни резултати. След време успях да разработя система от дейности, която стимулира умерения растеж, увеличава трайно печалбата и намалява значително риска, разходите, времето и ресурсите.”

Александър Миленов, Управител

Нашата компания доверително управлява дългосрочния интерес на доставчиците и купувачите, които искате ефективно да разширят бизнеса си, да изградят нови партньорства и да увеличат своя потенциал за печалба, намалявайки риска, разходите и времето за това. Бизнес моделът ни е проектиран така, че да увеличи ефективността на вашия търговския процес и да ви осигури най-добрите възможни резултати. За своите услуги ние получаваме възнаграждения, както по тарифа, така и по договореност с клиентите ни.

Компанията е позиционирана в София, България. Работим основно на пазарите в Европа, като изпълняваме проекти в България, Холандия, Румъния, Русия, Германия, Полша. Стртегическото разположение на София ни осигурява пряк достъп до пазарите в Югоизточна Европа, а членството на България в ЕС, до пазарите в останалата част от общността.

MWTH ви предоставя абонаментни услуги за разширяване на пазара само на вас – утвърдените купувачи и доставчици с годишен оборот от 1 до 13,5 млн. евро и до 100 служители. Ако сте производител, които иска да има надеждни клиенти, редовни и увеличаващи се продажби на своите продукти, ние можем да ви помогнем. Ако сте вносител на качествени продукти от различни доставчици и искате да купувате нови продукти от надеждни производители, за да подобрите още повече бизнеса си, ние можем да ви помогнем.

Сътрудничеството с нас не е подходящо за компании с финансови проблеми, стартиращи бизнеси, които нямат утвърдени продукти, както и компании с много големи търговски екипи.

Действително, секторите, в които имаме опит са ограничен брой: храни и напитки, финансови услуги, химически продукти, машини, лекарства и хранителни добавки. Въпреки това ние използваме утвърдени и изпитани методи, които напрактика са приложими за по-голяма част от съществуващите бизнеси. Системата ни гарантира резултати, които могат лесно да бъдат видяни и измерени, и въпреки това продължаваме да  търсим нови и нови начини да я подобряваме.

Като компания ангажирана с разширяване на пазара, ние сме фокусирани върху вашите цели и сме дисциплинирани в реализирането на проектите, като се стремим да осигурим максимални резултати за вас, свързани с увеличение на пазарния дял, обемите продажби и съответно повече приходи. Ние внимателно подбираме компаниите, с които работим, а на останалите препоръчваме да работят с други фирми. Резултатите от всеки един проект бързо изплащат инвестицията на нашите клиенти. Напрактика имаме 100% удовлетвореност от работата с нас.

Възлагане на част от вашия търговския процес на нашия екип. По този начин ви помагаме да увеличите своята търговска сила, без да се налага да увеличавате своя екип, да увеличите своята печалба като да понижите риска от неефективни нови сътрудничества и намалите разходите свързани с разширяването. Напрактика нашата система осигурява допълнителен търговски канал, чрез който вие купувате или продавате по-ефективно.

Да. Търговският аутсорсинг е добре известен по света и работи доста успешно. Той носи големи ползи, както за доставчиците, така и за купувачите, като им спестява пари, време, намалява риска в сделките и повишава ефективността. Ние ви гарантираме, че цената на услугата е с 20 до 80% по-ниска от стойността на разходите за наемане на нови служители и допълнителните разходи за маркетинг, участия в изложения и пътувания, свързани с разширяването. Сътрудничеството с нас намалява значително времето за договаряне на сделки и риска от лошите практики в бизнеса, тъй като се фокусира върху работа с подходящи компании при желани условия.

Ние, разбира се, не претендираме, че ще бъдат постигнати резултатите, които досегашните ни клиенти са постигнали. Най-малкото защото към момента не знаем подробности за вашия бизнес. И все пак, ако всичко от  вас и от нас се извърши както трябва, можете да очаквате ръст на бизнеса, повече приходи и увеличение на печалбата.

Очевидно резултатите ще зависят и от типа бизнес, в който оперирате, както и от това колко бързо успеем да приложим системата. Обикновено повечето клиенти получават резултати в бизнеса след 6-9 месеца работа с нас. Резултатите са такива, че вие изплащате инвестицията си за цялата година.

Разработената от нас система е базирана на практически опит и знания от изследване на ефективни методи от древността до днес. Клиентите, с които сме работили, са постигнали резултати за бизнеса си за много по-кратко време, отколкото биха го направили, ако работеха сами.

Твърдо да! За 1 година успяваме да привлечем качествен нов бизнес за повечето ни клиенти, а тъй като стремежът ни е към развитие на дългосрочни отношения, те получават още по-голяма възвръщаемост през следващите години.

Можете да прочетете отзиви на наши бивши или настоящи клиенти тук, за да разберете какво е да се работи с нас. След това, ако желаете, можете да се свържете с тези от тях, от които искате да получите допълнително мнение.

От вас се иска да приемете, че сътрудничеството с нас е инвестиция и е добре да се чувствате комфортно с това. Доверете ни се, позволете ни да опознаем вашия бизнес и да извлечем максимална полза за него, а след това сами оценете въздействието.

Поздравления, за това Ваше решение. Радваме се, че искате да работим заедно. Според това в каква степен искате да работите с нас – има три модела, от които да изибирате: да делегирате вашия търговски процес; да управлявате маркетинга и да делегирате само продажбите или покупките; да делегирате само маркетинга си. Всеки модел следва да бъде допълнително съобразен с вашите изисквания, като се вземат предвид финансите, хората и желания резултат. Изберете между:

  • Търговско управление – включва пълен набор от специализирани услуги – от проучване и анализ на пазара, маркетинг, преговори и продажби до доставка, логистика и следпро-дажбени услуги – от начало до край. Прочетете още

  • Изнесени продажби/покупки – представлява професионално търговско представителство с цел осигуряване на нови клиенти или продукти, увеличаване на ефективността и намаляване на риска, времето и разходите за нови сделки. Прочетете още

  • Пазарно присъствие – съчетава създаване на имидж, съдържание и представяне, които привличат вниманието и интереса, влияят върху поведението при закупуване, повишават продажбите и клиентската лоялност.. Прочетете още

Свържете се с нас на телефон: 0885 038 803 или чрез имейл на: office@mwtradehouse.com и ни разкажете повече за вашия бизнес и цели, които искате да постигнете, ние ще подготвим и ви изпратим всичко необходимо.

ЗАЩО НИЕ

Основният въпрос

Ние предлагаме решение, което осигурява качествен нов бизнес, ръст на продажбите, дългосрочно сътрудничество и траен ръст на печалбата. Вижте отговорите на някои от най-често срещаните въпроси, които получаваме.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.