Кои сме ние

Alex Milenov
Управител

Александър Миленов

Магистър по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство, София. Между 2001 и 2012 г. работи в маркетинга и продажбите на публични и частни организации. Алекс обича пътуванията, срещите с хора, да се запознава с други култури, цени вкусната храна и доброто вино.  
 

„Създадох MWTH през 2012 г., като своеобразно продължение на търговската дейност на моя дядо, възоснова на опита и знанията в сферите на маркетинга, продажбите и управлението, които придобих през годините.

Още по време на следването си работих за големи и по-малки организации и така имах възможност да прилагам наученото на практика. Стремежа ми да разбера същината на нещата заедно с уменията ми да посреднича и да намирам решения за различни ситуации, се превърна в най-ценното ми предимство. Това ми помогна да заема ръководна позиция на 26 години, а две години по-късно управлявах бизнес.

През 2010 г. реших да стана търговски посредник и да помагам на компаниите да разширяват своя бизнес. Две години след това основах собствената си компания и разработих собствена система за намиране на подходящи пазари и партньори, която увеличава приходите и намалява риска, разходите и времето на компаниите за нови сделки с чужбина.”

Магистър по международен бизнес и мениджмънт от Стопанска академия “Димитър Ценов”, Свищов. От 2007 г. до 2015 г. работи в по европейски проекти за МСП, обучаващи организации и общини, включително подготовка на предложения, координация на проекти, финансово управление, отчитане и контрол на инфраструктурни проекти. От 2016 г. Катя е специализирана и активно работи в сферата на финансовото планиране и консултации.
 

„Още от малка обичам числата, геометрията и английския език и ги използвам винаги, когато мога. В университета разбрах, че моята дисциплина, подреденост и старание могат да работят както за мен, така и за други хора и проекти.

Харесва ми да работя с хора, да решавам задачи, да намирам точната информация, да организирам и систематизирам. Така че можете да ме намерите в обучения, семинари, срещи, проекти, свързани с финансовото планиране и управление. Помагам на хората да виждат голямата картина, да открият малките стъпки и детайли, така че идеята им да се осъществи.

Освен в моите професионални проекти можете да ме видите като майка на малко момче и като човек, който обича танци, разходки сред природата, здравословен живот, личностно развитие, срещи с приятели, публични събития и медитация. Обичам да поддържам баланса на интересите си и определено използвам принципа – придържай се към простота. “

Katya Milenova
Финанси

Катя Миленова

Violina
Пазари

Виолина Тодорова

Бакалавър по Международни икономически отношения от Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – Свищов. Започва придобиването на трудовия си опит още през студентските си години чрез стажуване в Центъра за международна дейност към университета. Отличава се и с активната си дейност като доброволец към национални и международни организации.
 

„Аз съм амбициозна личност, винаги стремяща се към надграждане на знания и изживявания. В професионален план интересът ми е насочен към изготвяне на проучвания за състоянието на международните пазари, обработката на данни и прогнози за бъдещи тенденции на световната търговска сцена. 

Харесва ми да участвам в различни събития със социална насоченост – семинари, програми и проекти, да изучавам чужди езици, да пътувам, да се срещам с приятели и да кулинарствам. Наслаждавам се на свободното си време, прекарано в компанията на добра книга, философски разговори и разгадаване на мистерии.“

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Как да работите с нас?

Натиснете бутона, попълнете формата и ни я изпратете обратно. Това ще ни позволи да се запознаем с Вашата компания и вида на продукта или услугата, от които се нуждаете.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.