Кои сме ние

Alex Milenov

Алекс

Управител

Александър Миленов

Той е магистър по маркетинг в Университета за национално и световно стопанство, София. Между 2001 и 2012 г. работи в маркетинга и продажбите на публични и частни организации. Алекс обича пътувания, срещи с хора, да се запознае с други култури, цени вкусната храна и доброто вино.

„Моите дядовци по бащина и майчина линия са били търговци. Знанията, опита и мисълта, че искам да бъда като тях, ме провокираха да създам собствена компания, която да е своеобразно продължение на тази семейна традиция.

Интересувайки се от различни страни и техните култури, четях, пътувах и живях в чужбина. Създаването и развитието на контакти с хората, истинският ми интерес към тях и желанието им да им помогна е удоволствие за мен.

По време на следването си работех в маркетинга и продажбите на големи и по-малки организации и така имах възможността да приложа на практика наученото. Това ми помогна да разбера какво наистина работи. Намирането на решение за различни ситуации се превърна в моето призвание и желанието ми да постигна резултати, които могат лесно да се видят, се превърна в най-ценното ми предимство.

През годините забелязах, че за да продължат да се разширяват в чужбина, компаниите трябва да преодолеят предизвикателствата на растежа, свързани с риска, разходите, времето и ресурсите. Търсейки решение на това, изследвах най-ефективните методи, които водят гарантирано до положителни резултати. Така успях да разработя система от дейности, която води до умерен растеж, увеличава трайно печалбите и значително намалява риска, разходите, времето и ресурсите.”

Финанси

Катя Миленова

Тя е магистър по международен бизнес и мениджмънт в D.A. Икономическа академия Ценов, Свищов. От 2007 г. до 2015 г. тя работи в областта на европейските проекти за МСП и обучаващи организации, включително подготовка на предложения, координация на проекти, финансово управление и отчитане и финансов контрол на инфраструктурни проекти за общините. От 2016 г. Катя е специализирана и активно работи в сферата на финансовото планиране и консултации.

„Още от малка обичам числата, геометрията и английския език и ги използвам винаги, когато мога. В университета разбрах, че моята дисциплина, подреденост и старание могат да работят както за мен, така и за други хора и проекти.

Харесва ми да работя с хора, да решавам задачи, да намирам точната информация, да организирам и систематизирам. Така че можете да ме намерите в обучения, семинари, срещи, проекти, свързани с финансовото планиране и управление. Помагам на хората да виждат голямата картина, да открият малките стъпки и детайли, така че идеята им да се осъществи.

Освен в моите професионални проекти можете да ме видите като майка на малко момче и като човек, който обича танци, разходки сред природата, здравословен живот, личностно развитие, срещи с приятели, публични събития и медитация. Обичам да поддържам баланса на интересите си и определено използвам принципа – придържай се към простота. “

Katya Milenova

Катя

MW Trade House е компания за търговски аутсорсинг, създадена от Александър Миленов като своеобразно продължение на търговските дейности на семейството му.

От 2012 г. ние предоставяме услуги на утвърдени компании, които искат ефективно да разширят своя бизнес и да изградят отношения с нови партньори, разположени в различни страни. Основният ни фокус е да ви помогнем да намерите най-подходящите нови производители, вносители или дистрибутори.

Изборът на правилните партньори в чужбина е изключително важен елемент за развитието на бизнеса. Това може да бъде дълъг, сложен и скъп процес за всяка организация. С аутсорсинг на международните търговски процеси вие увеличавате потенциала си за печалба, като свеждате до минимум рисковете, разходите и времето за това.

Мисията на нашата компания е да подкрепя международното развитие на вашия бизнес. Нашата система и подход ви гарантира най-добрите възможни резултати. Сега можете да делегирате някои от вашите международни дейности към нас и да отделите повече време за други важни за вашата дейност процеси.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.