Кои сме ние

Alex Milenov

Алекс

Управител

Александър Миленов

Той е магистър по маркетинг в Университета за национално и световно стопанство, София. Между 2001 и 2012 г. работи в маркетинга и продажбите на публични и частни организации. Алекс обича пътувания, срещи с хора, да се запознае с други култури, цени вкусната храна и доброто вино.

„Моите дядовци по бащина и майчина линия са били търговци. Мисълта, че искам да бъда като тях, ме провокира да създам собствена компания, което е своеобразно продължение на тази семейна традиция.

Интересувайки се от различни страни и техните култури, четях, пътувах и живях в чужбина. Създаването и развитието на контакти с хората, истинският ми интерес към тях и желанието им да им помогна е удоволствие за мен.

По време на следването си работех в маркетинга и продажбите на големи и по-малки организации и така имах възможността да приложа на практика наученото. Това ми помогна да разбера какво наистина работи в тази сфера. Намирането на решение за различни ситуации се превърна в моето призвание и желанието ми да постигна резултати, които могат лесно да се видят, се превърна в най-ценното ми предимство.

През годините забелязах, че за да продължат да се разширяват, по-малките компании трябва да преодолеят предизвикателствата на растежа, свързани с риска, разходите, времето и ресурсите. Търсейки решение на това, изследвах най-ефективните методи, които водят гарантирано до положителни резултати. С течение на времето успях да разработя система от дейности, която стимулира растеж умерено, увеличава трайно печалбите и значително намалява риска, разходите, времето и ресурсите.”

Финанси

Катя Миленова

Тя е магистър по международен бизнес и мениджмънт в D.A. Икономическа академия Ценов, Свищов. От 2007 г. до 2015 г. тя работи в областта на европейските проекти за МСП и обучаващи организации, включително подготовка на предложения, координация на проекти, финансово управление и отчитане и финансов контрол на инфраструктурни проекти за общините. От 2016 г. Катя е специализирана и активно работи в сферата на финансовото планиране и консултации.

„Още от малка обичам числата, геометрията и английския език и ги използвам винаги, когато мога. В университета разбрах, че моята дисциплина, подреденост и старание могат да работят както за мен, така и за други хора и проекти.

Харесва ми да работя с хора, да решавам задачи, да намирам точната информация, да организирам и систематизирам. Така че можете да ме намерите в обучения, семинари, срещи, проекти, свързани с финансовото планиране и управление. Помагам на хората да виждат голямата картина, да открият малките стъпки и детайли, така че идеята им да се осъществи.

Освен в моите професионални проекти можете да ме видите като майка на малко момче и като човек, който обича танци, разходки сред природата, здравословен живот, личностно развитие, срещи с приятели, публични събития и медитация. Обичам да поддържам баланса на интересите си и определено използвам принципа – придържай се към простота. “

Katya Milenova

Катя

MW Trade House е компания за търговски аутсорсинг, създадена през 2012 г. от Александър Миленов като своеобразно продължение на търговските дейности на семейството му.

Срещаме и управляваме дългосрочния интерес на утвърдените компании с малки търговски отдели, които искат ефективно да разширят своя бизнес и да изградят отношения с нови партньори, разположени в различни страни. Основният ни фокус е да ви помогнем да намерите подходящи нови производители, вносители, дистрибутори, агенти или крайни клиенти.

Изборът на правилните партньори в чужбина е изключително важен елемент за развитието на бизнеса. Това може да бъде дълъг, сложен и скъп процес за всяка организация. С аутсорсинг на международните търговски процеси вие увеличавате потенциала си за печалба, като свеждате до минимум рисковете, разходите и времето за това.

Мисията на нашата компания е да подкрепя международното развитие на вашия бизнес. Нашата система и подход ви гарантира най-добрите възможни резултати. Сега можете да делегирате вашите международни дейности ня нас и да отделите повече време за най-ценния си фактор за просперитет – вашите клиенти.

Как да наемете нашите Услуги?

Натиснете бутона и изтеглете регистрационната форма. Това ще ни позволи да се запознаем с вашата компания и вида на услугите, които търсите, за да можем да ви помогнем възможно най-добре.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.