Кои сме ние

Alex Milenov

Алекс

Управител

Александър Миленов

Магистър по маркетинг от Университета за национално и световно стопанство, София. Между 2001 и 2012 г. работи в сферите маркетинг и продажби за публични и частни организации. Алекс обича пътувания, срещи с хора, да се запознава с други култури, цени вкусната храна и доброто вино.
 

„Създадох M W T H през 2012 г., като своеобразно продължение на търговската дейност на моя дядо по бащина линия, възоснова на опита и знанията, които придобих през годините.

Още по време на следването си работих в сферите на маркетинга и продажбите за големи и по-малки организации. Така имах възможност да прилагам наученото на практика. Моето желание да разбера същината и навлизането в дълбочина на тематиката, ми помогнаха да разбера кое наистина работи успешно. Това, заедно с уменията ми да посреднича и да намирам решения за различни ситуации, се превърна в моето най-ценно предимство. Издигнах се до ръководна позиция на 26 години, а две години по-късно управлявах бизнес.

През годините забелязах, че разширяването на бизнеса с чужбина е възможност за ръст на приходите, която силно интересува компаниите, която обаче е свързана с редица предизвикателства за тях. Търсейки решение за това аз изследвах най-ефективните методи в маркетинга,  продажбите и управлението, които гарантирано водят до положителни резултати. След време успях да приложа своя система от дейности, свързани с разширяване на бизнеса с чужбина, която осигурява растеж на приходите и намалява риска, разходите, времето и ресурсите.”

Финанси

Катя Миленова

Магистър по международен бизнес и мениджмънт от Стопанска академия “Димитър Ценов”, Свищов. От 2007 г. до 2015 г. работи в по европейски проекти за МСП, обучаващи организации и общини, включително подготовка на предложения, координация на проекти, финансово управление, отчитане и контрол на инфраструктурни проекти. От 2016 г. Катя е специализирана и активно работи в сферата на финансовото планиране и консултации.
 

„Още от малка обичам числата, геометрията и английския език и ги използвам винаги, когато мога. В университета разбрах, че моята дисциплина, подреденост и старание могат да работят както за мен, така и за други хора и проекти.

Харесва ми да работя с хора, да решавам задачи, да намирам точната информация, да организирам и систематизирам. Така че можете да ме намерите в обучения, семинари, срещи, проекти, свързани с финансовото планиране и управление. Помагам на хората да виждат голямата картина, да открият малките стъпки и детайли, така че идеята им да се осъществи.

Освен в моите професионални проекти можете да ме видите като майка на малко момче и като човек, който обича танци, разходки сред природата, здравословен живот, личностно развитие, срещи с приятели, публични събития и медитация. Обичам да поддържам баланса на интересите си и определено използвам принципа – придържай се към простота. “

Katya Milenova

Катя

Нашата мисия е да предоставяме продукти и услуги с отлично качество и стойност, които осигуряват увеличение на приходите на нашите партньори.

Нашата визия е да сме партньор на водещи компании в разширяването на бизнеса им с чужбина, да ги улесним и създадем повече и по-добри възможности да преуспяват.

Нашите ценности са: ефективност, прагматизъм, коректност, надеждност, доверие и партньорство.

Как Да Работите С Нас?

Натиснете бутона, попълнете формата и ни я изпратете обратно. Това ще ни позволи да се запознаем с Вашата компания и вида на продукта или услугата, от които се нуждаете.
Scroll to Top

Уговорете среща

Попълнете вашите данни и ние ще се свържем с вас.